Massage

En klassisk massageform

Fysiurgisk massage er en dybdegående massageform, hvor der arbejdes i væv og muskulatur. Der er fokus på hele bevægeapparatet, så muskler, sener og led kan fungere optimalt.

Healing

En blid og effektiv behandlingsmetode

Healing er en blid og effektiv holistisk behandlingsmetode, som tilføjer kroppen energi og på denne måde fjerner blokeringer og afbalancerer din krop og dit sind. Healing kan øge din energi, overskud og mobilisere kroppens naturlige selvhelbredende kræfter.

Fodzoneterapi

Målrettede tryk og massage

Zoneterapi er en blid behandlingsform, der kan stimulere kroppens selvhelbredende kræfter og fremme ens helbredelsesproces. Målrettede tryk og massage på fodens reflekszoner kan fremme ens velvære og styrker helbredet.

Akupressur

Akupunktur uden nåle

Akupressur er en slags akupunktur uden nåle, hvor der gennem tryk masseres på kroppens meridianer og akupunkturpunkter. Hensigten med akupressur er at afbalancere kroppens energigennemstrømning og hermed forstærke kroppens naturlige livskræfter.

Kvinden bag

Behandleren

Yvonn Luxholm

Uddannelser og kurser

Soul Body Fusion ® hos Izabella Rødtnes, Albertslund – 2016
Akupressur og zoneterapi hos Katrine Birk, København – 2016
Emotional Freedom Technique hos Katrine Birk, København – 2015
Lægeeksamineret fysiurgisk massør hos Sportseducation, Roskilde – 2015
Clairvoyant med speciale i esoterisk visdom hos Debbie Christensen, København – 2014
Master of Life – Nirvana Samadhi hos Debbie Christensen, København – 2014
Kranio-sakral healing hos Isabelle Laurés, København – 2014
Fodzone healing hos Isabelle Laurés, København – 2014
Master of Life – Esoterisk Healing hos Debbie Christensen, København – 2014
Master of Life – Klarfølelse og klarhørelse hos Debbie Christensen, København – 2013
Master of Life – Aura hos Debbie Christensen, København – 2013
Reiki III hos Anette Løvsteen og Steen Schütz, Holbæk – 2013
Karuna Reiki I hos Steen Schütz, Holbæk – 2013
Reiki I og II hos Mette Kopp, København – 2012

Hvad kan du forvente?

referencer om behandlinger

Et udpluk af udtalelser

Jeg hørte om Yvonn gennem min bror. Jeg havde ingen forventninger til healingen, men var meget åben. Under healingen viste der sig mange billeder for mig. Jeg fik mange beskeder, og jeg følte mig varm og glad. Jeg var meget tryg og tilpas under det hele.

I de følgende uger blev der ved med at dukke ting frem om mig selv, om hvad jeg skulle lave om ved mig selv, og Yvonn hjalp godt på vej. Jeg er kommet tættere på at være mig selv, og jeg er blevet mere tilfreds.

Maj, 35 årSygeplejerske

Jeg kender Yvonn fra CrossFit træningen, og da jeg så at hun var startet som healer blev jeg meget nysgerrig. Da jeg en overgang led af forbigående tinnitus pga. af stress var jeg klar til at prøve hvad som helst, og healing har jeg ikke forsøgt mig med før, så jeg tænkte at der måtte være en mening med at hun lige dukkede op som healer og jeg led af stress.

Mine oplevelser under healingen var enormt spændende. Det var som jeg blev let, og den støj jeg havde i mit hoved blev afløst af fred og blomsterenge. Jeg følte at Yvonn fysisk fik rettet nogle tråde på plads, som der var uorden i!

Jeanette, 43årEvent & Promotion Coordinator

Jeg har fået tre behandlinger hos Yvonn, og hver healing har været speciel. Første gang mærkede jeg efter hver lille reaktion, der skete i min krop, da jeg ikke vidste, hvad jeg kunne forvente. En energi susede igennem kroppen på mig, det var som om, den ikke kunne slippe ud. Den virkede stærkt på mig, især ved den efterfølgende samtale med Yvonn. Hun fortalte nogle ting, hun havde set, der ramte virkelig plet. Det var blandt andet en ting, der har været en del af mit liv fra barns ben af, og som har fulgt mig i mit voksne liv. Jeg blev virkelig rørt over det, men det var også rart at få sat fokus/ord på det. De to efterfølgende healinger har jeg haft lignende oplevelser.

Louise Jensen, 33Sales Coordinator

Healingen hos Yvonn var en meget speciel, dyb og nærværende oplevelse. Yvonn er så utrolig imødekommende og kærlig i sin menneskelige tilgang at jeg følte mig uendeligt tryg fra start, selvom jeg ikke helt vidste, hvad jeg skulle forvente.

Mariaestela Zoe GullestrupBusiness Coach

Priser

 • MASSAGE
 • 1 times dybdegående massage af hele kroppen eller specifikke problemområder eller graviditetsmassage.
 • 450 kr.
 • ENERGIBEHANDLING KORT
 • 1 times afbalancering af kroppens energifelt igennem metoder fra zoneterapi, akupressur og healing.
 • 450 kr.
 • ENERGIBEHANDLING LANG
 • 1,5 times afbalancering af kroppens energifelt igennem metoder fra zoneterapi, akupressur og healing.
 • 650 kr.
 • KROP OG SIND SUPERBOOST
 • Kombination af 1 times massage og 1 times energibehandling.
 • 850 kr.
Betaling

Behandlingen betales per gang på behandlingsdagen enten kontant eller via MobilePay. Det er også muligt at overføre pengene til reg. nr. 3409 kontonr. 11411312. Ved bankoverførsel skal beløbet være på kontoen dagen før behandlingen.

Afbud

Er du forhindret i at møde op til din aftalte behandling, bedes du venligst give besked senest 24 timer før. Ved senere afbud opkræves halvdelen af prisen for den aftalte behandling. Ved udeblivelse opkræves det fulde beløb.

Det praktiske

Behandlingerne foregår i min klinik på Gasværksvej 10B, 1650 København K.

Hør mere om behandlinger

Giv mig et kald på 61 27 24 81 eller book en tid med det samme.

© Copyright 2016 - Essential Balance - Gasværksvej 10B, st. th 1650 København V - webdesign by DZ-015