Healing

En blid og effektiv behandlingsmetode

Kroppens balance

Vi udsættes dagligt for belastninger og stresstilstande i forskellig grad. Enhver belasting, både fysisk og psykisk, medfører en forstyrrelse af kroppens balance.

Langt hen ad vejen kan kroppen selv komme sig igen. Ved længere tids belastning kan den dog ikke følge med, og der opstår en blokering af energien, så den ikke længere flyder frit.

Energien bliver langsommere eller går helt i stå, hvilket fører til fysiske og psykiske svaghedstilstande og sygdom.

Gavnlige virkninger

I almindelighed kan healing være gavnlig for at skabe ligevægt på det følelsesmæssige, fysiske og mentale plan. Healing kan for eksempel løsne op for blokerede følelser, som ligger langt tilbage i hukommelsen og ikke længere er bevidste, men kan mærkes som fysiske eller psykiske ubalancer. En forløsning vil ske helt ubevidst.

Healing sætter altid ind hvor kroppen har allermest brug for det. Det smukke med healing er, at det virker på alle planer, også selvom man ikke tror på det. Ønsket om og viljen til at blive healet er dog en forudsætning.

Healing er ligeledes et godt værktøj i forbindelse med personlig udvikling og er derfor også egnet for raske og velfungerende mennesker.

Sådan foregår healing

Lyt efter og giv dig selv det du har brug for

Sådan foregår healing

Jeg tager altid udgangspunkt i hver enkel person, personens udfordringer og overbevisninger, og healingen tilpasses individuelt. Behandlingen og især vores snak efterfølgende bliver kun lige så meget eller lidt spirituel, som du kan rumme.

Healingen sætter en udrensningsproces i gang, så jeg anbefaler, at du drikker rigeligt med vand både inden du kommer og resten af dagen, og hvis muligt holder dig i ro.

Det er meget forskelligt, hvordan vi reagerer på en behandling. Nogle oplever de får øget energi, nogle bliver afslappede og ligefrem trætte, og andre føler sig lidt ekstra følsomme og har mest lyst til at være for sig selv. Det er vigtigt at du lytter til din krops signaler og giver den, hvad den har brug for.

Yvonn Luxholm

Jeg havde aldrig prøvet healing før, men efter min første behandling hos Yvonn, var jeg hooked.

Yvonn formår hver gang jeg er hos hende, at give mig indre ro og velvære, som om der bliver skruet ned for alle de tanker og bekymringer, der normalt kører rundt i mit hoved, så der er plads til bare at være til og nyde nuet. Hun har gennem healing derudover givet mig større indre balance og fået mig til at opdage og fokusere på essentielle indre styrker, som har hjulpet mig såvel personligt som professionelt.

Yvonn er åben, imødekommende, kærlig og omfavnende. Hun har en smittende energi, som gør at jeg altid går fra hendes briks i strålende humør – og kombinationen af en times massage og en times healing er perfekt til at få alle skavanker, ydre såvel som indre, behandlet i dybden!

Kort sagt, Yvonn rocker min verden hver gang jeg er i hendes kyndige hænder!

Ida

Jeg var nået til et punkt i mit liv hvor jeg havde brug for at lave en vedvarende forandring. Motivationen og et mål var der, men energien manglede og batterierne var tømt. Jeg følte mig totalt flad når jeg vågnede om morgen, og det blev ikke meget bedre op ad dagen. Jeg følte mig holdt nede, tung i krop og sind, og manglede lysten til livet.

Jeg var spændt og nervøs første gang jeg skulle heales, Yvonn fik hurtig fjernet den følelse med sin nærvær, åbenhed og imødekommende måde at være på. Jeg følte mig tryg. Det var bestemt en grænseoverskridende oplevelse at blive healet, men jeg følte mig passet på hos Yvonn, trods jeg rystede meget under healingen og følte kontrollen over min krop totalt forsvandt.

Dagen efter da jeg vågnede følte jeg mig kørt over af en bus, men samtidig lettet og renset. Der var bestemt sket en forandring i mit indre. Jeg kan ikke på nogen måde forklare det, men jeg havde ikke vågnet med den følelse i mange år! Det virker, og det er enkelt.

Morten

Priser og det praktiske

Det praktiske

Behandlingerne foregår i min klinik på Gasværksvej 10B, 1650 København K.

Betaling

Behandlingen betales per gang på behandlingsdagen enten kontant eller via MobilePay. Det er også muligt at overføre pengene til reg. nr. 3409 kontonr. 11411312. Ved bankoverførsel skal beløbet være på kontoen dagen før behandlingen.

Priser
  • ENERGIBEHANDLING KORT
  • 1 times afbalancering af kroppens energifelt igennem metoder fra zoneterapi, akupressur og healing.
  • 500 kr.
  • ENERGIBEHANDLING LANG
  • 1,5 times afbalancering af kroppens energifelt igennem metoder fra zoneterapi, akupressur og healing.
  • 675 kr.
  • KROP OG SIND SUPERBOOST
  • Kombination af 1 times massage og 1 times energibehandling.
  • 800 kr.
Afbud

Er du forhindret i at møde op til din aftalte behandling, bedes du venligst give besked senest 24 timer før. Ved senere afbud opkræves halvdelen af prisen for den aftalte behandling. Ved udeblivelse opkræves det fulde beløb.

Hør mere om healing

Book en tid

Giv mig et kald på 61 27 24 81 eller skriv en besked, så vender jeg tilbage

© Copyright 2016 - Essential Balance - Svogerslev Hovedgade 50, 4000 Roskilde - webdesign by DZ-015