Fysiurgisk massage

En dybdegående massageform

Aktiver nervesystemet

Fysiurgisk massage aktiverer nervesystemet så blodcirkulationen i muskler og væv stimuleres. Man øger trykket i muskler og væv og balancen i musklerne bliver genoprettet.

En fysiurgisk massage afspænder og giver ro, en bedre blodgennemstrømning og udskiller affaldsstoffer. Den anvendes forebyggende mod skader, afhjælper muskulære problemer, og ikke mindst giver den en øget kropsbevidsthed.

Gavnlige virkninger
  • Smidiggør muskler og led
  • Fjerner spændinger
  • Reducerer stress (øger oxytocin-niveauet og reducerer kortisol-niveauet)
  • Lindrer spændingshovedpine
  • Stimulerer blodcirkulationen, nerve- og lymfesystemet
  • Giver mere effektiv indlæring og forbedrer evnen til at løse problemer
  • Sænker blodtrykket ved for højt blodtryk
  • Styrker immunforsvaret

Graviditetsmassage

Plads til babymaven og brysterne

Graviditetsmassage

Graviditetsmassagen foregår på en specielt udformet pude, der gør plads til både babymaven og brysterne og støtter, så du kan ligge godt tilrette og slappe af under massagen.

Til massagen bruger jeg Balance me’s Super Moisturising body oil, som er en super fugtgivende og nærende kropsolie. Den optimerer hudens naturlige elasticitet, og er derfor rigtig god til at forebygge og mindske strækmærker.

Priser og det praktiske

Priser

1 times dybdegående massage af hele kroppen eller specifikke problemområder eller graviditetsmassage koster 450 kr. Massagen kan med fordel kombineres med andre behandlingsformer.

Det praktiske

Behandlingerne foregår i min klinik på Gasværksvej 10B, 1650 København K.

Betaling

Behandlingen betales per gang på behandlingsdagen enten kontant eller via MobilePay. Det er også muligt at overføre pengene til reg. nr. 3409 kontonr. 11411312. Ved bankoverførsel skal beløbet være på kontoen dagen før behandlingen.

Afbud

Er du forhindret i at møde op til din aftalte behandling, bedes du venligst give besked senest 24 timer før. Ved senere afbud opkræves halvdelen af prisen for den aftalte behandling. Ved udeblivelse opkræves det fulde beløb.

Yvonn Luxholm

Massage hos Yvonn er mit åndehul. Hun er det dygtigste væsen – og min krop er blød som smør når den har været under hendes kyndige hænder. I en hverdag præget af tung styrketræning er Yvonns massage et af mine redskaber til at holde mig skadesfri.

Celestine

Hør mere om massage

Book en tid

Giv mig et kald på 61 27 24 81 eller book en tid med det samme.

© Copyright 2016 - Essential Balance - Gasværksvej 10B, st. th 1650 København V - webdesign by DZ-015