Groove med mig

Hvad er Groove?

Groove er en super sjov, let og enkel dansetime og så er det også fantastisk fysisk træning.
Det er også en god øvelse i kreativitet, autenticitet og i kunsten at følge sit hjerte. Og i at blive lidt mere ligeglad med andres mening om dig og det, du gør.

Groove gør mig glad hver eneste gang .. det er min terapi, mit frirum, min legeplads, min måde at slappe af og finde mig selv på. Derfor vil jeg så gerne give denne vidunderlige danseoplevelse videre til andre.

Og jeg vil så gerne danse sammen med DIG!

Groove er for alle, uanset om du tror du kan danse eller ej. Det er verdens nemmeste måde at danse på med simple trin til alle slags opløftende musik. Vi bruger enkle bevægelser og lette trin og danser til en masse dejlig musik af forskellige genrer (pop, R&B, dance, salsa, latin, jazz, soul, disco, rock etc.).

Vi danser sammen, men vi danser hver især på vores egen unikke måde. Der er ingen spejle, ingen koreografier, intet der efterlader dig med en følelse af ikke at være god nok. Det kan simpelthen ikke gøres forkert, fordi din måde at danse på er den helt rigtige måde!

Groove dance motion på den fede måde, der også giver god energi. Du skal ikke have danseerfaring eller kunne noget på forhånd, bare have LYST til at danse. Jeg laver en lækker spilleliste til hver klasse, med god variation af numre, så du kan godt glæde dig!

Hvor kan du danse Groove med mig?
Se mere om mine faste Groove hold og løbende Groove events og tilmeld dig her.

Groove til din fest

Groove til din fest, baby shower eller polterabend

Leder du efter et frisk indspark til din polterabend? Noget, der kan bryde isen til firmafesten? Eller noget folk vil huske længe efter din fødselsdagsparty?

Så lad mig hjælpe dig med det og sætte både smil på læberne, sved på panden og skabe en dejlig oplevelse til dine gæster.

Det praktiske

Hvor lang tid skal vi groove?

Jeg vil anbefale en halv time til en fest. Så har vi god tid til både en lille introduktion og en dejlig
dansefest. Vi vil komme rundt alle mulige forskellige stilarter. Tiden passer også fint til at kunne
have det sjovt uden nødvendigvis at blive alt for svedig.

Til en polterabend vil jeg anbefale at vi bruger en til halvanden time. Det giver tid og ro til at
komme i gang, skabe tryghed, danse, have det sjovt, udstrækning og afspænding, så I er tanket op
med god energi til resten af dagen.

Hvad skal jeg selv sørge for?

Jeg har brug for et lokale med god plads, så vi kan fylde alt det vi har lyst til samt et godt
musikanlæg, der kan spille høj musik. Det er et plus hvis der ikke er spejl i lokalet.

Hvad koster det?

Det afhænger af hvad du har brug for og hvor i landet det skal være henne. Send mig en mail på
yvonn.luxholm@gmail.com og skriv hvad du har i tankerne, så sender jeg et tilbud til dig. Du kan
også bare udfylde formularet herunder og sende en besked afsted med det samme.

Hvad siger andre om at danse Groove med dig?

Jeg havde den helt store fornøjelse at have Yvonn til at lave en groove-sceance med mig og mine 20 bedste damer til mit alternative babyshower. Jeg har længe gerne villet danse og groove, men en masse kom i vejen, så nu lykkes det endelig.

Det var en FEST at danse med Yvonn. Udover at hun er megalækker og bevæger sig så man bliver helt forelsket i hendes smukke væsen, så bringer hun lækkerheden frem i mig. JEG følte mig feminin, sexet, lækker, dejlig, skøn, og jeg opdagede bevægelser og sider af mig selv jeg ikke kendte til. Siden babyshoweret har jeg danset næsten hver dag og jeg har lyttet til flere af sangene igen og igen, hver eneste gang får jeg den samme følelse frem som jeg fik da vi groovede med Yvonn.

Instruktionerne er simple og der er masser af plads til at udforske sig selv, uanset om man her lidt eller meget rytme i kroppen. ALLE på mit babyshower var vildt begejstrede og havde lyst til at danse med, også dem der ALDRIG danser. Det var virkelig en fantastisk oplevelse, og jeg er glad for at jeg, selvom det er en dag over min terminsdato, skal groove med Yvonn igen på lørdag.

Giv dig selv den rejse ind i din kvindelighed, din bevægelighed og din feminine energi det er at danse groove med Yvonn, jeg lover du ikke vil fortryde!

  • Reference fra Frejamay

Hør mere om Groove

Skriv en besked

Giv mig et kald på 61 27 24 81 eller skrive en besked med det samme.

0 + 4 = ?

© Copyright 2016 - Essential Balance - Svogerslev Hovedgade 50, 4000 Roskilde - webdesign by DZ-015