Sundhedsmentoring

en helhedsorienteret tilgang

Sundhed handler for mig om helhed og balance. Fysisk træning og næringsrig kost er en del af det. Men faktorer som din mentale tilstand, dit arbejdspres, din søvn og dit miljø er lige så vigtige. Jeg tror på at sundhed kun kan opnås hvis der er fokus på alle disse områder af dit liv. En fornuftig balance uden overdrivelse på nogen måder kan give dig en langt større livskvalitet med en hverdag fuld af energi. Og det vil jeg gerne hjælpe dig med!

Ved en personlig konsultation afdækker vi sammen dine behov. Det kan være, du føler dig stresset, træt, uoplagt eller døjer med migræne, hudsygdomme eller andre lidelser, som er tilbagevendende og som lægen ikke vil gøre noget ved, fordi dine symptomer er medicinsk uforklarede.

Ud fra en grundig analyse af din baggrund og dine symptomer får du en plan for, hvordan der skal sættes ind, og som hænger sammen med netop din hverdag og situation.

Indsatsen består ofte i en skræddersyet kombination af laboratorieanalyser, kost, kosttilskud, livsstilsændringer samt eventuel medicinsk behandling med det mål at fjerne belastninger og ubalancer i kroppen, samt tilføre manglende næringsstoffer og understøtte kroppens egne funktioner. Behandlingen er tilpasset dig, således at forløbet tilrettelægges individuelt og helhedsorienteret.

Konsultation

I en tryg og fortrolig atmosfære

Hvad er funktionel medicin?

Funktionel medicin er fremtidens sundshedspleje. Den tager udgangspunkt i det enkelte menneske, dets baggrund og arv, samt alle symptomer involveret i menneskets system. Der fokuseres aldrig på et symptom isoleret, men på både helhed og detaljer, samt forståelsen for at kroppen også bliver påvirket af sindet og miljømæssige faktorer.

De fleste ubalancer i kroppen kan fjernes. Nogle kan blive helt genoprettet til at fungere optimalt, og andre kan blive væsentligt forbedret.

Her er forebyggelse altafgørende. Stort set alle komplekse, kroniske sygdomme startede med langvarige forstyrrelser i funktionalitet, inden de blev tydelige nok til at blive til en sygdomsdiagnose. Derfor er det uhyre vigtigt at man får hjælp tidligt i et sygdomsforløb for at få et optimalt behandlingsresultat.

Når vi retter op på hvordan vores systemer og celler fungerer og får dem reguleret til at fungere normalt igen – i stedet for at behandle for at dæmpe symptomer –  giver vi kroppen større mulighed for at støtte dens egen evne til at beskytte sig selv og forebygge sygdom fremover.

Hvordan foregår en konsultation?

Konsultationen tager afsæt i et detaljeret journal, som du udfylder på forhånd, og som jeg analyserer, inden vi mødes. Oplysningerne i journalet behandles ligesom alle andre personlige informationer, du giver mig, fortroligt.

Journalet er meget omfattende og kommer ind på mange områder i forhold til dit helbred, livsstil, kostvaner, familiehistorie m.m. Det er yderst vigtigt for mig i forhold til at finde årsagerne til symptomer og helbredsproblemer. Giv dig derfor god tid til at udfylde det, så godt du kan.

Journalet giver mulighed for, at du kan være mere aktiv i behandlingsforløbet, hvilket i sidste ende kommer dig til gode.

Journalet giver også mig mulighed for at få et større indblik i din situation, sygehistorie og symptomer.

Selve konsultationen tager 1-1½ time, hvor vi i en tryg og fortrolig atmosfære går i dybden med dine svar.

Hvad gør en laboratorietest?

Hvis man ud fra et funktionelt medicinsk synsvinkel prøver at anskue sygdomme og ubalancer, kan man se, at en nedsat funktion i et område påvirker alle de andre områder. Hvis en del af helheden ikke fungerer, vil det gå ud over den samlede helhed.

Din krop kender svaret til, hvad dine ubalancer er og hvad de skyldes. En laboratorietest tydeliggør disse sort på hvidt og skaber dermed et klart overblik over din fysiske tilstand og dine kropslige mangler. Resultaterne af et laboratorietest kan bruges til at støtte din krop med netop det, du har brug for, så du kan opbygge din krop og forebygge sygdomme.

Kvinden bag

Mentor

Yvonn Luxholm

Uddannelse

  • Health Mentor Uddannelse – Curra-me, København 2015

Yvonn er uddannet Health Mentor, og har vores varmeste anbefaling!  Det, at Yvonn har arbejdet med mennesker i mange år, og har fået titlen Health Mentor oveni, gør at hun virkelig har noget specielt at tilbyde, simpelthen fordi hun kan blande mange genrer og præcisere sin behandling specielt til dit behov!  Yvonn er empatisk, varm og tilstedeværende, og du vil med det samme føle dig i trygge hænder!  Hun er super dygtig og kan sit kram. Hun er grundig, hun går til bunds i sit stof og søger hele tiden ny viden!

Chloe Bjoerk & Friederich Damore Bruun
Chloe Bjoerk & Friederich Damore Bruunstiftere af Health Mentor Uddannelsencurra me

Priser

og det praktiske

Priser

Halvanden times sundhedsmentoring koster 750 kr.
En times konsultation i forbindelse med en foretaget laboratorietest koster 450 kr.

Betaling

Konsultationer betales på dagen enten kontant eller via MobilePay. Det er også muligt at overføre pengene til reg. nr. 3409 kontonr. 11411312. Ved bankoverførsel skal beløbet være på kontoen dagen før konsultationen.

Afbud

Er du forhindret i at møde op til din aftalte konsultation, bedes du venligst give besked senest 24 timer før. Ved senere afbud opkræves halvdelen af prisen for den aftalte konsultation. Ved udeblivelse opkræves det fulde beløb.

Det praktiske

Inden vi mødes sender jeg dig et udførligt spørgeskema, hvilket jeg gerne vil have retur senest 7 dage inden din konsultation. Dine svar giver mig mulighed for at forstå dine udfordringer. På den måde kan jeg bedre forstå dig og din krop og sætte ind med de rigtige tiltag for at fremme dit fysiske og psykiske helbred.

Konsultationer foregår i min klinik på Gasværksvej 10B, 1650 København K.

Hør mere om sundhedsmentoring

Giv mig et kald på 61 27 24 81 eller skriv en besked, så vender jeg tilbage

2 + 3 = ?

© Copyright 2016 - Essential Balance - Gasværksvej 10B, st. th 1650 København V - webdesign by DZ-015