Et udpluk af udtalelser

Jeg har gennem årene prøvet massage hos rigtig, rigtig mange forskellige, og Yvonn er bare blandt de aller aller bedste – og derfor vender jeg igen og igen tilbage til hende. Hun går i dybden, er meget professionel og vidende om kroppen, skader, øvelser osv., og hun arbejder effektivt og tager godt fat, så man altid har det mærkbart bedre efter en behandling hos hende. Og nå ja, så er hun også helt vild sød. Hun får min varmeste anbefaling!

Lisbeth L.

Had my first massage by Yvonn today. It was lovely. She opens the door with a big smile and a very warm welcome. She worked her magic hands through my tense muscles and intuitively knew where to find the “tight spots”. I highly recommend Yvonn. You will be in skilled hands and leave totally relaxed! Thank you, I will definitely come back for more!

Julia G.

Jeg kan helt klart anbefale gravidmassagen. Jeg havde en dejlig oplevelse og følte mig næsten som et helt nyt menneske, da jeg gik derfra. Hos Yvonn er man i gode hænder og får en rigtig god oplevelse!

Anne N.

Yvonn formår hver gang jeg er hos hende, at give mig indre ro og velvære, som om der bliver skruet ned for alle de tanker og bekymringer, der normalt kører rundt i mit hoved, så der er plads til bare at være til og nyde nuet. Hun har gennem healing derudover givet mig større indre balance og fået mig til at opdage og fokusere på essentielle indre styrker, som har hjulpet mig såvel personligt som professionelt.

Yvonn er åben, imødekommende, kærlig og omfavnende. Hun har en smittende energi, som gør at jeg altid går fra hendes briks i strålende humør – og kombinationen af en times massage og en times healing er perfekt til at få alle skavanker, ydre såvel som indre, behandlet i dybden!

Kort sagt, Yvonn rocker min verden hver gang jeg er i hendes kyndige hænder!

Ida L.
© Copyright 2016 - Essential Balance - Svogerslev Hovedgade 50, 4000 Roskilde - webdesign by DZ-015